Sunday, 27 November 2011

TANGKAK YANG MEMENATKAN !

Heyy Dude !
Ada ACARA KEPAK dekat tangkak , so aku kene pegi . aku di amanah kan pegi sana oleh makcikk aku :) kerja ouhh kerja ! penatt sangatt kerja JUAL TUDUNG yg bernama Tyhanny <3 tapi berbaloi jugakk lahh , ramai yg BELI and ramai jugak yang jadi AGEN :) Kerja selama 4 HARI di sana , macam macam orang yg penahh aku jupe dekat sana . tapi macam tada mood jugakk lahh keje time SAKIT SAKIT nihh . dengan aku SEMPOT nyee lahhh , haishh ! kerja kerja kerja ! then hari KEEMPAT , aku ternampak EX GIRLFRIEND abang aku dengan HUSBAND dia . Alhamdulillah , dahh PREGNANT dahh KAK NINI tuhh :) hee , Alhamdulilallah jugakk abang aku pon dah KAWIN jugakk , kalau takkkk ? ==' okehh , tuhh jee nak cita :) boring kenn ? tawu :) tapi saja jee nak kongsi kongsi dekat korang :D 
THE END-

1 comment:

  1. qira , add mumue fb baru y poke poke qira tuu. :DD

    ReplyDelete